آخرین عناوینآشپزخانهدستور پخت غذا

تهیه بادمجان پلو

مواد لازم

لپه        ۷۰ گرم
پیاز        ۱ عدد
گوشت   ۳۵۰ گرم
برنج      ۳ پیمانه
بادمجان  ۵ عدد
روغن به میزان لازم
زعفران و زردچوبه به میزان لازم
فلفل و نمک به میزان لازم

طرز تهیه

۱- برای تهیه بادمجان پلو ابتدا باید لپه را ۲ ساعت قبل در آب گرم خیس کنید. سپس بادمجان به صورت حلقه ای خرد کنید و سرخ کنید.

۲- پیاز را تفت دهید و در ادامه گوشت خرد شده را به پیاز اضافه کنید و با حرارت بالا سرخ کنید تا آب نیندازد. پس از سرخ شدن لپه را آبکش کنید و کمی منتظر بابمانید تا خشک شود و لپه و زردچوبه  را به گوشت اضافه کنید و کمی تفت دهید.

۳- رب گوجه فرنگی و کمی آب اضافه کنید و منتظر بمانید تا گوشت و لپه بپزند زمانی که جا افتاد و غلیظ شد زعفرا و فلفل و نمک را اضافه کنید.

۴ – برنج را در آب جوش بریزید. برنج را کمی زنده تر از برنج معمولی بردارید و آبکش کنید سپس در قابلمه روغن بریزید و بادمجان را کف قابلمه قرار دهید سپس کمی برنج بریزید و پس از آن کمی از مواد را روی برنج بریزید و روی خورشت بادمجان بچینید و به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود. سپس کمی روغن روی برنج بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه روی حرارت کم قرار دهید تا بادمجان پلو شما آماده سرو شود.

برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن