آخرین عناوینآشپزخانهدستور پخت غذا

تهیه باقالی پلو با ماهیچه

مواد لازم

ماهیچه گوسفند  ۳۰۰ گرم
باقلا سبز            ۱ لیوان
شوید      ۳ قاشق غذا خوری
برنج        ۳ لیوان
پیاز         ۳ هدد
سیر       ۵ حبه
زعفران   ۲ قاشق غذا خوری
زردچوبه به میزان لازم
فلفل و نمک به میزان لازم

طرز تهیه

۱ – پیاز را خلالی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید. سپس ماهیچه را اضافه کنید و حرارت را کم کنید و در قابلمه قرار دهید و ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا گوشت بپزد و پس از آن گوشت را برگردانید.

۲ – سیر را خرد کنید و به گوشت اضافه کنید. کمی فلفل سیاه و زرد چوبه روی ماهیچه بپاشید سپس چند لیوان آب اضافه کنید و به مدت ۳ ساعت اجازه دهید ماهیچه بپزد و آب غذا کشیده کم شود.

۳ – برنج را بشویید و بهمراه چند لیوان آب ، کمی روغن و نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا برنج بجوشد سپس برنج را با اب ولرم آبکشی کنید.

۴ – باقالا ها را تمیز کنید و پوست ان را دور بریزید و  چند ساعت لپه های باقلا را خیس دهید. داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و لپه های باقلا را همراه با ۲ عدد سیر خرد شده ، نمک و فلفل تفت دهید.

۵ – پس از آن که باقلا نرم شدند برنج آب کشی شده و شوید را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. کف قابلمه روغن بریزید و مخلوط برنج و باقلا را  در قابلمه بریزید و حرارت را کم کنید تا دم بکشد وبا برنج زعفرانی شده باقالی پلو با ماهیچه تزیین کنید.

برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن