آخرین عناوینآشپزخانهمعرفی غذاها

بوف بورگونیون

بوف بورگونیون (Boeuf bourguignon) غذای سنتی فرانسوی به حساب می‌آید و در سطح بین ­المللی شناخته شده است. 

منشاء آن همان منطقه­ ای است که «کوک‌ او‌ ون» از آنجا می آید.

این غذا از گوشت گاو پخته شده ، آبگوشت گوشت گاو چاشنی دار شده با سیر ، پیاز های مرواریدی ، سبزی های تازه و قارچ تهیه می شود.

زمان آماده سازی سنتی بوف گورنینون ۲ روز است تا گوشت ترد شده و خوراک خوش طعم تر شود . 
برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن