آخرین عناوینآشپزخانهدستور پخت غذا

بولگوگی

مواد لازم برای تهیه بولگوگی غذای کره ای

  • گوشت                   ۵۰۰   گرم
  • سویا سس             ۳ قاشق غذا خوری
  • آب                         ۳ قاشق غذا خوری
  • شکر                      ۲ قاشق غذا خوری
  • روغن کنجد             ۱ قاشق غذا خوری
  • کنجد                     ۱ قاشق غذا خوری
  • سیر                      ۳ عدد
  • پیازچه                   ۲ عدد
  • فلفل سیاه             به میزان لازم

 

طرز تهیه  بولگوگی
  1. گوشت قطعه قطعه کنید (قطعات دلخواه)
  2.  مزه دار کردن گوشت برای این کار  سویا سس را به همراه آب، شکر ، سیر رنده شده، روغن کنجد و فلفل سیاه مخلوط کرده و گوشت ها را در این مواد قرار داده و  در یخچال بگذارید تا مزه دار شوند.
  3. گوشت ها را بر روی گریل یا استیک پز سرخ کرده و بر روی آنها پیازچه خرد شده و کنجد بو داده شده بریزید.
  4. بولگوگی شما اماده هست . نوش جان

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن