آشپزخانهدستور پخت غذا

تهیه آش بادمجان

تهیه آش بادمجان

مواد لازم

  • پیاز               ۲ عدد
  • آرد                ۲ قاشق غذا خوری
  • آب گوشت      ۴ لیوان
  • کشک           ۱ لیوان
  • سیر             ۱ حبه
  • بادمجان        ۵ عدد
  • عدس          ۲ لیوان
  • پیاز داغ به میزان لازم
  • نعناع داغ به میزان لازم

طرز تهیه 

۱- سیر را رنده کنید و همرا با بادمجان سرخ کنید. سپس عدس را که از شب قبل خیسانده اید همراه با ۴ لیوان آب گوشت در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید.

۲- پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. سپس آرد ، زردچوبه ، نمک و فلفل اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا آرد سرخ شده و جذب پیاز شود. مخلوط پیاز و آرد سرخ شده را همراه با بادمجان های سرخ شده به عدس پخته اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد. در اواخر زمان پخت کشک را اضافه کنید وبا پیاز  و نعناع داغ تزیین کنید.

برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن