آشپزخانهدستور پخت غذا

تهیه آش شله قلمکار

تهیه آش شله قلمکار

مواد لازم

  • گوشت           ۳۰۰ گرم
  • لوبیا              ۱/۲ لیوان
  • پیاز               ۴ عدد
  • عدس             ۱ لیوان
  • تخود              ۱/۲ لیوان
  • برنج              ۱/۲ لیوان
  • گندم               ۱/۲ لیوان
  • سبزی آش       ۵۰۰ گرم
  • سیر               ۲ حبه 
  • کشک به میزان لازم
  • فلفل به میزان دلخواه
  • نمک به میزان دلخواه
  • زرد چوبه به میزان دلخواه

طرز تهیه آش شله قلمکار

۱- حبوبات را از شب قبل خیس کنید. و چنیدن بار آب آن ها را عوض کنید. ابتدا ۳ عدد از پیاز ها را تفت دهید.

۲- گندم را همراه با چند لیوان آب در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گندم نرم شود و در قابلمه ای جداگانه لوبیا و نخود را همراه با مقداری آب رو حرارت  قرار دهید.

۳- در ظرفی دیگر هم گوشت را خرد کنید و به همراه چند لیوان آب ، ۱ عدد پیاز و ۲ حبه سیر داخل یک قابلمه قرار دهید تا بپزد. و پس از پختن گوشت آن را ریش ریش کنید. سپس عدس و برنج را در طرفی جدا همراه با مفداری آب روی حرارت  قرار دهید و پس از نرم شدن عدس و برنج سبزی را ساطوری خرد کنید و به مواد اضافه کنید و پس از گدشت ۲۰ دقیقه نخود ، گندم ، لوبیا را به عدس  اضافه کنید.

۴- در مرحله آخر هم گوشت ریش ریش شده را همراه با نیمی از پیاز داغ به مواد اضافه کنید و به اندازه دلخواه زردچوبه ، نمک و فلفل اضافه کنید سپس حرارت را کم کنید و مقداری آب هم اضافه کنید و حدود ۲ ساعت زمان دهید تا آش جا بیفتد سپس در ظرف دلخواه بکشید و با پیاز داغ و کشک تزیین کنید.

برچسب ها

نوشته های مشابه