آخرین عناوینآشپزخانهدستور پخت غذا

تهیه استرامبولی ایتالیایی

مواد لازم

اسفناج                 ۵۰ گرم
سیر                     ۲ حبه
جعفری                 ۴ شاخه
فلفل تند               ۸ عدد
گوشت چرخ کرده    ۱۵۰ گرم
آرد                       ۲۵۰ گرم
ماست                  ۲۲۰ گرم
سس پیتزا             ۲۰۰ گرم
پنیر موزارلا             ۱۵۰ گرم
کره                      ۲۵۰ گرم

طرز تهیه

 

۱– اسفناج و جعفری را خرد کنید. دو حبه سیر را ریز کنید و فلفل ها را به شکل حلقه ای خرد کنید.
کف تابه را با روغن چرب کنید و گوشت چرخ کرده را به مدت ۶ الی ۷ دقیقه تفت بدهید.

۲–  ۱/۴ از آرد ها را کنار بگذارید و از آن برای نچسبیدن خمیر به دستتان استفاده کنید.
سپس بقیه آرد ها را با ماست ، نصف قاشق غذا خوری نمک و ۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون در یک ظرف نسبتا بزرگ ترکیب کنید.

۳– روی یک سطح صاف را کمی آرد بپاشید سپس خمیر را روی آن قرار دهید و با وردنه صاف کنید.
۴  خمیر را روی هم تا کنید و با دست ورز بدهید. اگر خمیر به هم نمی چسبد آن قدر ورز بدهید و با وردنه صاف کنید تا به هم بچسبد.
بعد از نرم و کشدار شدن خمیر آن را به دو قسمت تقسیم کنید و در اندازه های ۶ در ۱۰ در بیاورید.

۵– خمیر صاف شده را داخل سینی فر قرار دهید. روی هر کدام از خمیرها ۲ قاشق غذاخوری سس پیتزا بمالید.
سپس گوشت
، اسفناج، پنیر و فلفل را دو قسمت کرده و روی هر کدام از خمیرها بریزید. دوباره روی مواد ۲ قاشق غذاخوری سس بریزید.

۶ کناره های خمیر را در فاصله های ۱ سانتیمتری برش بزنید. ابتدا لبه های سر و ته خمیر را تا کنید  بعد لبه های برش خورده را یکی از چپ یکی از راست مثل بافت مو تا کنید. سپس به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.

۷- در تابه کره و سیر را به مدت ۱ الی ۲ دقیقه تفت دهید. سپس استرامبولی را از فر بیرون بیاورید کره و سیر را با برس روی آن بمالید و
دوباره داخل فر قرار دهید و پس از زمان ۸ الی ۸ ۱۰ دقیقه کهرنگ آن قهوه ای شد از فر خارج کنید.
و
پس از کمی سرد شدن استرامبولی شما آماده است.

برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن