آشپزخانهدستور پخت غذا

تهیه امگشت

تهیه امگشت

مواد لازم

  • سبزی پلویی به میزان دلخواه
  • کشمش             ۱ پیمانه
  • روغن              ۲ قاشق غذا خوری
  • پیاز                 ۱ عدد
  • برنج                ۴ پیمانه
  • ماهی               ۵۰۰ گرم
  • زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه

۱- برنج را بپزید و ۵ دقیقه قبل از آبکش کردن شبزی پلویی را به آن اضافه کنید سپس آبکش کنید. ماهی نمک سود شده را در آب جوش قرار دهید و به آن زردچوبه اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید به صورتی که ماهی له نشود.سپس آبکش کنید و منتظر بمانبد تا سرد شود.

۲- استخوان ماهی را پس از سرد شدن جدا کنید و گوشت ماهی را خرد کرده و با پیاز و ادویه و کشمش تفت دهیدو زمانی که خواستید برنج را دم کنید در وسط برنج قرار دهید.

برچسب ها

نوشته های مشابه