آشپزخانهدستور پخت غذا

تهیه بابا غنوش

تهیه بابا غنوش

مواد لازم

  • روغن زیتون   ۳ قاشق غذا خوری
  • سیر              ۶ حبه
  • بادمجان         ۶ عدد
  • ارده              ۲ قاشق غذا خوری
  • لیمو ترش      ۱ عدد
  • پیازچه          ۴ عدد
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • زیتون به میزان دلخواه جهت تزیین
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه بابا غنوش

۱- ابتدا بادمجان را با پوست کباب کنید.  و پس از کباب شدن به مدت ۵ دقیقه در آب سرد قرار دهید سپس بادمجان را پوست بگیرید و حدود ۱۰ دقیقه در آبکش قرار دهید.

۲- بادمجان را همراه سیر ، ارده ، پیازچه ، فلفل ، نمک و آب لیمو ترش در میکسر بریزید و خوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.

۳- سپس در ظرف بکشید و روی آن کمی روغن زیتون بریزید و با زیتون تزیین کنید.

برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن