آخرین عناوینآشپزخانهدستور پخت غذا

تهیه ته چین قارچ و بادمجان

مواد لازم

فیله مرغ   ۳ عدد
پیاز            ۲ عدد
قارچ          ۸ عدد
برنج         ۲ پیمانه
بادمجان       ۲ عدد
زرده تخم مرغ      ۲ عدد
ماست           ۱ پیمانه
زعفران          ۲ قاشق غذا خوری
فلفل و نمک به میزان لازم

طرز تهیه

۱ – برنج را از ۱ ساعت قبل خیس کنید. سپس بادمجان را به صورت حلقه ای خرد کرده و سرخ کنید. پیاز را خرد کنید و با فیله‌های مرغ روی حرارت قرار دهید. و کمی نمک و فلفل ومقداری آب به آن اضافه کنید. پس از پختن مرغ ، مرغ را ریش‌ریش کنید.

۲ – برنج را به روش معمول آب کش کنید. قارچ را ورقه ای خرد کنید ودر ظرفی همراه با روغن تفت دهید و کنار بگذارید.  زرده‌های تخم‌مرغ را در یک کاسه بریزید. ماست، نمک و فلفل را به آن افزوده، زعفران را هم بیفزایید. برنج را در مایه ته‌چین بریزید و هم بزنید تا همه جای برنج به آن آغشته شود.

۳- کف قابلمه کمی روغن بریزید و نیمی از برنج را بریزید و روی آن یک لایه پیاز سرخ شده ، بادمجان و قارچ بریزید سپس فیله مرغ را روی مواد بریزید سپس بقیه برنج را بریزید و فشرده کنید و روی حرارت کم به مدت ۴۵ دقیقه  قرار دهید تا ته چین قارچ و بادمجان شما آماده سرو شود.

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن