آخرین عناوینآشپزخانهدستور پخت غذا

تهیه خورش چغرتمه گیلان

مواد لازم جهت تهیه خورش چغرتمه گیلان

مرغ               ۱ عدد
تخم مرغ         ۸ عدد
پیاز داغ          ۳ قاشق غذا خوری
آب لیمو به میزان لازم
نمک ، فلفل به میزان لازم
دارچین ، زرد چوبه به میزان لازم
زعفران به میزان لازم

طرز تهیه 
۱- مرغ را خرد کنید و با زرد چوبه ، فلفل و نمک با کمی آب بپزید.
۲- تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه بشکنید و هم بزنید. سپس پیاز داغ ، زعفران ، دارچین و کمی فلفل و نمک را به تخم مرغ ها اضافه کنید وخوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
۳- . حال در تابه روغن بریزید و هنگامیکه داغ شد، مایه تخم مرغی را داخل آن بریزید و تا زمانی که خودش را گرفت، آن را هم بزنید.
۴- املت پیاز را به مرغ پخته اضافه کنیدو کمی آب نارنج بریزید و اجازه دهید تا خورش چند جوش بزند و جا بیفتد. این خورش تقریبا غلیظ است و نباید زیاد آب داشته باشد.
برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن