تهیه انواع دسردسرها

تهیه دسر یونانی

تهیه دسر یونانی

مواد لازم

  • شکر               ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • شیر                 ۷۰۰ میلی لیتر
  • آرد سمولینا       ۱ پیمانه
  • کره                 ۳ قاشق غذا خوری
  • خامه صبحانه    ۳۰۰ میلی لیتر
  • تخم مرغ          ۴ عدد
  • گلاب               ۲ قاشق غذا خوری
  • کره ذوب شده    ۲۵۰ گرم
  • وانیل              ۱ قاشق غذا خوری
  • خمیر یوفکا      ۱ بسته

مواد لازم جهت تهیه شربت 

  • آب                       ۲ پیمانه
  • آب لیمو                ۲  قاشق غذا خوری
  • پوست لیمو ترش    ۱ عدد
  • شکر                    ۳۰۰ گرم

طرز تهیه شربت

۱- همه مواد را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید زمانی که جوش آمد حرارت را کم کنید و به به مدت ۴ الی ۵ دقیقه صبر کنید سپس از روی حرارت بردارید و پس از سرد شدن پوست لیمو را خارج کنید.

طرز تهیه دسر یونانی

۱ -کف قالب  را با کره ذوب شده چرب کنید و یک لایه از خمیر را کف قالب بگذارید به خمیر باید دیواره های قالب را هم بپوشاند.

۲- کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود و با شکر ، شیر ، آرد سمولینا ، وانیل و جوش شیرین مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید و مرتب هم بزنید تا زمانی که مواد غلیظ شوند.

۳- زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید سپس سفید را هم بزنید تا فرم بگیرد. زرده و سفیده را داخل شیرجوش روی مواد کاستارد بریزید. به هم زدن ادامه دهید تا کاستارد غلیظ به دست آید. کاستارد را روی خمیرهای داخل قالب بریزید.

۴- همه خمیرهای باقیمانده را روی کاستارد بچینید. بین لایه ها کره بمالید. میتوانید در این مرحله دسر را برش بزنید.

۵- حدود یک ساعت در فر گرم شده ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا خمیر فیلو برشته شود و کاستارد خودش را بگیرد. در آخر چند دقیقه شعله روی فر را روشن کنید تا روی دسر طلایی رنگ شود.

وقتی دسر آماده شد، شربت را روی آن بریزید و بگذارید خنک شود.

برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن