تهیه انواع دسردسرها

تهیه رولت لیمویی

تهیه رولت لیمویی

مواد لازم

  • تخم مرغ       ۳ عدد
  • شکر          ۳/۴ پیمانه
  • لیمو ترش    ۱ عدد
  • آرد سفید      ۳/۴ پیمانه
  • بکینگ پودر      ۱ قاشق چایخوری
  • نمک به میزان لازم

مواد لازم جهت تهیه خامه

  • خامه پر چرب   ۱ پیمانه
  • پودر قند        ۱/۲ پیمانه
  • آب لیمو        ۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه

۱- ابتدا فر را با دمای ۱۷۵ درجه گرم کنید. سپس شکر  و تخم مرغ ها را در ظرفی با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا مخلوط زرد رنگ و غلیظی به دست آید.  پوست لیمو ترش را رنده کنید و به مخلوط اضافه کنید. سپس آب لیمو و وانیل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

۲- در یک ظرف دیگر بکینگ پودر ، کمی نمک و آرد را با هم مخلوط کنید سپس مواد خشک را روی مواد خیس بریزید  و فقط در حدی هم بزنید که مواد با هم مخلوط شوند. مایه را به طور یکنواخت داخل سینی فر بریزید.

۳- حدود ۱۲ دقیقه کیک  را بپزید بعد از پخته شدن کیک باید حالت فنری داشته باشد زمانی که کیک را فشار دهیم به حالت اول خود برگردد سپس روی میز خود یک کاغذ روغنی بیندازید و مقداری پودر قند روی آن الک کنید سپس کیک روی آن برگردانید تا از قالب جدا شود و کاغذ روغنی که قبلا در قالب فر بود را جدا کنید و کیک را رول کنید و به همان حالت رها کنید تا سرد شود.

۴- جهت تهیه خامه داخل رولت خامه را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا فرم بگیرد. پس از فرم گرفتن پودر قند و آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند

۵- کیک رول شده را باز کنید. خامه فرم گرفته را وسط آن بریزید و دوباره آن را رول کنید و طوری قرار دهید که سمت باز کیک رو به سطح قرار بگیرد.

برچسب ها

نوشته های مشابه