آخرین عناوینرژیم غذاییسلامت

تهیه سالاد کلم سفید و کشمش ویژه رمضان

مواد لازم تهیه سالاد کلم سفید و کشمش

کشمش       ۷۰ گرم
هویج           ۱۷۵ گرم
کلم سفید    ۴۰۰ گرم
پیازچه          ۲ عدد
آب لیمو        ۱ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون   ۳ قاشق سوپ خوری
زیره سیاه    ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه

۱- ابتدا کلم را به صورت خلالی خرد کنید. سپس پیازچه و ساقه کرفس برا به صورت حلقه ای خرد کنید.

۲- هویج ها را رنده درشت کنید. سپس سبزیجات خرد شده را در کاسه ای بریزید. سپس کشمش ، زیره ، جعفری ، روغن زیتون و آب لیمو را اضافه کنید وبا هم مخلوط کنید.
ظرف حاوی سالاد را به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود.

برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن