آخرین عناوینتهیه انواع دسردسرها

تهیه سس فرانسوی

مواد لازم

سرکه                ۱/۲ پیمانه
عصاره مرغ        ۱ عدد
سس خردل       ۱ قاشق غذا خوری
روغن زیتون        ۱ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

۱- آب و سرکه را با هم مخلوط کنید. سپس محلول را در مخلوط کن بریزید. و سس خردل را به ان اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
۲- پس از مخلوط شدن سرکه و سس خردل ، عصاره مرغ را به آن اضاف کنید. سپس روغن زیتون را به تدریج اضاف کنید. و در مرحله آخر نمک و فلفل را اضافه کنید.
برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن