آشپزخانهدستور پخت غذا

تهیه سوپ برش روسی

تهیه سوپ برش روسی

مواد لازم

  • کنسرو لوبیا    ۴۰۰ گرم
  • چغندر لبو       ۳ عدد
  • سیب زمینی     ۲ عدد
  • برگ بو          ۲ عدد
  • پیاز              ۱ عدد
  • آب مرغ         ۶ فنجان
  • آب               ۱۰ فنجان
  • هویج            ۲ عدد
  • روغن           ۴ قاشق غذا خوری
  • آب لیمو         ۴ قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه       ۱/۴ قاشق غذا خوری
  • سس کچاپ     ۲ قاشق غذا خوری
  • شوید            ۱ قاشق غذا خوری
  • کلم پیچ نصفه

طرز تهیه

۱- چغندر را با آب در قابلمه بزرگی بریزید و روی حرارت قرار دهید و یک ساعت روی حرارت قرار دهید. زمانی که لبو ها نرم شدنداز آب خارج کنید و آب لبو درا در ظرفی بریزید.

۲- سیب زمینی را خرد کنید وبا آب لبو به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزید تا نرم شوند. پیاز را خرد کنید و همراه هویج رنده شده به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید و در آخر کچاپ را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید.

۳- نصف کلم را ریز خرد کنید و به قابلمه سیب زمینی اضافه کنید. لبوهای پخته شده را با رنده درشت رنده کنید. سپس لبوهای خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. ۶ فنجان آب مرغ، آب لیمو، برگ بو، فلفل و کنسرو لوبیا را به سوپ اضافه کنید.

۴- هویج و پیاز تفت داده شده را همراه با شوید به سوپ اضافه کنید. زمانی که سوپ جا افتاد از روی حرارت بردارید و سرو نمایید.

برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن