آخرین عناوینتهیه شیرینیدسرها

تهیه شیرینی عسل و گردو

مواد لازم 

کره یا مارگارین  ۱۲۵ گرم
آرد الک شده ۳ پیمانه
زرده تخم مرغ     ۴ عدد
شیر نصف پیمانه
عسل ۳ قاشق سوپ خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
گردو به میزان لازم

طرز تهیه

۱- در ابتدای کار کره را در یک کاسه بریزید و آرد را به آن اضافه کنید و آن را به وسیله انگشت خود مخلوط نمایید.پودر قند و سه تا زرده تخم مرغ و شیر و عسل و وانیل و بیکینگ پودر را به مواد اضاف کنید و آرام آنها را ورز دهید تا خمیر نرم گردد

۲- روی خمیرتان را با یک دستمال بپوشانید و سی دقیقه بگذارید تا استراحت نماید. از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و در دست گرد نمایید. سپس آن را داخل یک سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده است، با فاصله بچینید (این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود).

۳- سپس با استفاده از قلم مویی بقیه زرده تخم مرغ (زده شده) را روی خمیر بمالید و با گردو تزیین کنید.سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم شده، حدود ۳۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد.این شیرینی داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت ۱۴ روز قابل نگهداری است.

برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن