آخرین عناوینتهیه شیرینیدسرها

تهیه شیرینی ماکارون فرانسوی

مواد لازم

آرد بادام                ۱۲۵ گرم
سفیده تخم مرغ    ۳ عدد
شکر ریزدانه          ۷۵ گرم
پودر قند               ۱۷۵ گرم 
رنگ خوراکی        ۲ یا ۳ قطره
اسانس و عصاره  دلخواه

مواد لازم برای مایه وسط ماکارون

پودر قند                ۷۵ گرم
کره نرم شده         ۱۵۰ گرم

طرز تهیه

۱- فر را در دمای ۱۶۰ درجه گرم کنید. و پودر قند و آرد بادام را در غذاساز بریزید و هم بزنید تا ترکیب نرم شود.

۲- در ظرفی جدا سفیده تخم مرغ را با مقداری نمک هم بزنید سپس به تدریج شکر را اضافه کنید و تا زمان غلیظ شدن و یکدست شدن هم بزنید. ( با توجه به نوع ماکارون اسانس یا عصاره دلخواه را اضافه کنید )

۳- نیمی از ترکیب آرد و پودر قند را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس نیمی دیگر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا قوام پیدا کند و سپس مایه بدست آمده را در قیف ریخته و روی ظرف فر کاغذ روغنی پهن کنید و خمیر را به اندازه های دلخواه روی سینی بریزید.

۴- به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه ماکارون ها را که داخل سسینی هست را در دمای اتاق نگه دارید سپس به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید 

۵- در ظرفی دیگر کره را هم بزنید تا روشن و پفدار شود سپس پودر قند را اضافه کنید سپس مارون هارا از فر بردارید و مقداری از مایه را روی آن بریزید ویک مارون دیگر روی آن بگذارید و کمی فشار دهید 

 ماکارن فرانسوی شما آماده شد
برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن