آخرین عناوینآشپزخانهدستور پخت غذا

تهیه شیرین پلو تبریزی

مواد لازم

برنج       ۳ پیمانه
هویج      ۳ عدد 
زرشک    ۴ قاشق غذا خوری
پیاز        ۳ عدد
خلال پوست پرتقال      ۴ قاشق غذت خوری
خلال پسته و بادام        ۴ قاشق غذا خوری
روغن زیتون به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
فلفل و نمک به میزان لازم

طرز تهیه شیرین پلو تبریزی

۱- سینه مرغ را قابلمه بگذارید و به همراه آب ، فلفل ، زرد چوبه و یک پیاز آب پز کنید. سپس خلال بادام و پسته را در گلاب خیس کنید. ۲ پیاز دیگر را تفت دهید. سپس هویج را خرد کنید و با روغن زیتون تفت دهید. سپس ۱ یا ۲ قاشق غذا خوری شکر ، کمی زعفران و ۱/۲  پیمانه آب به هویج ها اضافه کنید. (هویج نباید له شود.)
۲- تلخی پوست پرتقال را با چند با آبکش کردن بگیرید سپس زرشک را آبکش کنید و مرحله آخر گرفتن تلخی پوست پرتقال ۳ تا ۴ قاشق شکر و کمی زعفران اضافه کرده و بگذارید آب آن کم شود ولی خیلی غلیظ نباشد.
۳- این آب را که دیگر تلخ نیست دور نمی ریزیم و در زمان اضافه کردن خلالها به مواد دیگر آن را هم اضافه می کنیم. سینه مرغ را چند تکه کنید و پیاز سرخ شده را به آن اضافه کنید و در روغن تفت دهید پس از کمی تفت دان زرشک را اضافه کنید.  سپس هویج و خلال پوست پرتقال را به مرغ اضافه کنید.
۴ – به مدت ۲۰ دقیقه مواد را بپزید. سپس در این مرحله خلال پسته و بادام را از گلاب خارج کرده و با مواد مخلوط می کنیم. در ظرف سرو برنج و مواد شیرین پلو را به صورت لایه لایه اضافه کنید.
برچسب ها

نوشته های مشابه