تهیه فلافل چغندر

تهیه فلافل چغندر

مواد لازم

پیاز            ۱  عدد
دارچین      ۱ قاشق غذا خوری
گشنیز       ۱ قاشق غذا خوری
کنسرو نخود     ۴۰۰ گرمی
چغندر خام        ۲ عدد
خرده نان          ۱/۲ فنجان
ارده                  ۱/۲ فنجان
نشاسته ذرت   ۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون      ۱/۲ قاشق غذا خوری
روغن نباتی به میزان لازم
فلفل و نمک به میزان دلخخواه

طرز تهیه

۱- پیاز را در روغن زیتون تفت دهید سپس ادیه ها را ابه پیاز اضافه کنید سپس در غذا ساز بریزید. و نخود ها، ۲/۳ از چغندر های رنده شده ،ارده ، نشاسته ذرت  و خرده نان ها را به به پیاز هایی که در غذا ساز رییخته شده اضافه کنید.

۲- پس از این که با استفاده از غذاساز خمیر را بیرون آوردید بقیه چغندر های رنده شده را به آن اضافه کنید و به میزان دلخواه فلفل و نمک اضافه کنید. سپس خمیر را به شکل گلوله در آورید و گلوله ها را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

۳- اکنون فلافل چغندر شما آماده هست و فقط باید فلافل ها را در فر به مدت ۲۵ دقیقه  با دمای ۳۹۰ درجه فارنهایت بپزید و تا آماده سرو شدن شوند.

یک پیشنهاد برای شما: