آخرین عناوینتهیه انواع دسردسرها

تهیه موس تیرامیسو

مواد لازم

خامه                 ۳۵۰ میلی لیتر
پودر ژلاتین          ۳ گرم
شکر                  ۸۰ گرم
پنیر ماسکارپونه    ۲۵۰ گرم
نسکافه               ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه

۱- پودر ژلاتین را با ۲ قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کنید و ۵ دقیقه صبر کنید.

۲- پنیر ماسکارپونه، خامه، شکر و نسکافه را داخل قابلمه بریزید و روی شعله کم بزارید و مدام هم بزنید و مواظب باشید نسوزد.

۳- زمانی که به نقطه جوش رسید، از روی شعله بردارید و ژلاتین را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۴- سپس صبر کنید تا به دمای اتاق برسد و دسر را بین ۴-۶ ظرف دلخواه تقسیم کنید و ۲-۳ ساعت بزارید در یخچال بماند.

موس تیرامیسو را می توانید با پودر کاکائو هم تزیین کنید.

برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن