آخرین عناوینآشپزخانهدستور پخت غذا

تهیه ناسی لماک

مواد لازم جهت تهیه ناسی لماک

برنج                      ۳ پیمانه
گوشت گوساله       ۲۰۰ گرم
آب                        ۲۰۰ میلی لیتر
زنجبیل                   ۱ تکه ۲ سانتی متری
شیر نارگیل             ۲۰۰ میلی لیتر
تخم مرغ آب پز        ۱ عدد
کنجد                     به میزان دلخواه جهت تزیین
نمک                      به میزان دلخواه
مغز آجیل                به مقدار لازم

طرز تهیه

۱- برنج را ۲ باز شسته و آبکش کنید . سپس با شیر نارگیل ، آب ، زنجبیل ، نمک درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید . 

۲- زمانی که آب مواد بخار شد از روی حرارت بردارید و به مدت ۵ ذقیق با درپوش بگذارید بماند  وبعد از سرد شده میتوانید با مغز خشکبار ، تخم مرغ آب پز میل نمایید.

برچسب ها

نوشته های مشابه