تهیه نان بریوش شکلاتی

تهیه نان بریوش شکلاتی

مواد لازم

شیر گرم    ۵۰ میلی لیتر
آرد             ۵۰۰ گرم
مایه خمیر   ۱ قاشق غذا خوری
شکر           ۵۰ گرم
تخم مرغ     ۴ عدد
کره نرم شده       ۲۵ گرم
شکلات چیپسی  ۱ پیمانه
کپسول کاغذی

مواد لازم رومال تخم مرغی

زرده تخم مرغ       ۱ عدد
زعفران دم کرده      ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه نان بریوش شکلاتی 

۱- آرد را در یک کاسه بزرگ الک کرده و وسط آن را گود کنید. در یک ظرف پنجاه میلی لیتر شیر گرم و پنجاه گرم شکر و یک قاشق پودر مایه خمیر را مخلوط کنید. چند دقیق استراحت دهید سپس به آرد اضافه کنید و مخلوط کنید.

۲- تخم مرغ ها را یکی یکی بشکنید و به خورد خمیر دهید سپس کره را اضافه کنید و ورز دهید.و در آخر شکلات چیپسی را اضافه کنید. سپس با نایلون و پارچه بچیپید و ۲۰ دقیقه استراحت دهید.

۳-  قالبهای متوسط کیک یزدی را کپسول کاغذی بذارید حال از خمیر به اندازه یک گردوی درشت در هر قالب قرار دهید و رومال را روی آن بمالید و در فر از قبل گرم شده با ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

یک پیشنهاد برای شما:

صدف قرمز

صدف قرمز

صدف قرمز صدفی است که به دلیل رگه‌های خونی که در آن وجود دارد به…