آخرین عناوینآشپزخانهدستور پخت غذا

تهیه نان تافتون

مواد لازم

ماست         ۱۵۰ گرم
آرد             ۳۵۰ گرم
روغن مایع   ۱ قاشق غذا خوری
مایه خمیر   ۱/۲ قاشق غذا خوری
شکر          ۲ قاشق چایخوری
شیر           ۱۵۰ میلی لیتر
زرد چوبه     ۱/۴ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر  ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک          ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه نان تافتون

۱- همه مواد را با هم مخلوط کنید و ورز دهید. سپس به مدت ۲ ساعت مواد را رها کنید.

۲- بعد از گذشت ۲ ساعت مواد را به شکل گلوله به اندازه ی یک پرتقال یا بزرگتر در آورید و پس از انجام این کار به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کنید. سپس نان ها را به قطر دلخواه باز کنید. و روی تابه پدنی که از قبل گرم شده پهن کنید و پس پخت برگردانید تا دو طرف بپزد.

برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن