آخرین عناوینرژیم غذاییسلامت

تهیه نرگسی اسفناج

مواد لازم

پیاز               ۲ عدد
تخم مرغ       ۴ عدد
سیر              ۲ حبه
اسفناج        ۱ کیلو گرم

طرز تهیه

۱- اسفناج ها را خرد کنید و در قابلمه بریزید و بدون آب به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزید.
۲- پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید سپس سیر را رنده کرده و به پیاز ها اضافه کنید. و دوباره تفت دهید. 
۳- پس از کمی تفت دادن اسفناج را اضافه کنید و چند دقیقه ای تفت دهید ( نباید سرخ شود ) و به اندازه دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید.
در انتها نیز تخم مرغ ها را روی اسفناج ها بشکنید و با حرارت کم اجازه دهید تخم مرغ ها بسته شوند. اکنون نرگسی اسفناج  شما آماده سرو می باشد.
برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن