تهیه پای نارگیل فرانسوی

تهیه پای نارگیل فرانسوی

مواد لازم

شکر                      ۱ و ۱/۲ پیمانه
نارگیل رنده شده   ۱ پیمانه
کره ذوب شده    ۱۳۰ گرم
تخم مرغ            ۳ عدد
سرکه سفید     ۱ قاشق غذاخوری
وانیل                ۱/۴ قاشق غذا خوری
خمیر پای به میزان لام
نمک به میزان دلخواه

طرز تهیه

۱- ۱شکر را در ظرف بریزید. سپس کره ذوب شده را به آن اضافه کنید و بعد از آن هم تخم مرغ ، وانیل ،سرکه و نمک  و نارگیل را اضافه کنید.

۲- خمیر پای را پهن کنید و مواد را داخل آن بریزید و در فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا پای نارگیل فرانسوی  شما آماده سرو شود. 

یک پیشنهاد برای شما: