آخرین عناوینآشپزخانهدستور پخت غذا

تهیه ژیگو ایرانی

مواد لازم

مغز ران گوسفند           ۲ کیلو گرم
نعنا ، جعفری و ترخون   ۱ دسته
سیر          ۱ بوته
روغن و نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

۱- با کارد نوک تیز، چند جای گوشت را به عمق ۲ بند انگشت سوراخ کرده و در هر سوراخ یک حبه سیر قرار دهید.

۲-  چهار قاشق روغن در یک قابلمه جادار روی حرارت ملایم داغ کنید، گوشت را در آن قرار داده و چند بار بغلتانید تا رویه گوشت طلایی شود.

۳- روی گوشت، نمک و فلفل بپاشید و دسته سه سبزی را در قابلمه بریزید. درب قابلمه را محکم ببندید، زیر قابلمه شعله پخش کن قرار داده و حرارت را خیلی کم کنید.

۴- مدت ۵ ساعت به گوشت زمان بدهید تا بپزد و نیازی به آب اضافه کردن نیست. اما هر چند وقت یکبار به ژیگو  سر بزنید
اگر آب آن تمام شده بود کمی آب جوش اضافه کنید.

برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن