تهیه ژیگو ایرانی

تهیه ژیگو ایرانی

مواد لازم

مغز ران گوسفند           ۲ کیلو گرم
نعنا ، جعفری و ترخون   ۱ دسته
سیر          ۱ بوته
روغن و نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

۱- با کارد نوک تیز، چند جای گوشت را به عمق ۲ بند انگشت سوراخ کرده و در هر سوراخ یک حبه سیر قرار دهید.

۲-  چهار قاشق روغن در یک قابلمه جادار روی حرارت ملایم داغ کنید، گوشت را در آن قرار داده و چند بار بغلتانید تا رویه گوشت طلایی شود.

۳- روی گوشت، نمک و فلفل بپاشید و دسته سه سبزی را در قابلمه بریزید. درب قابلمه را محکم ببندید، زیر قابلمه شعله پخش کن قرار داده و حرارت را خیلی کم کنید.

۴- مدت ۵ ساعت به گوشت زمان بدهید تا بپزد و نیازی به آب اضافه کردن نیست. اما هر چند وقت یکبار به ژیگو  سر بزنید
اگر آب آن تمام شده بود کمی آب جوش اضافه کنید.

یک پیشنهاد برای شما:

صدف قرمز

صدف قرمز

صدف قرمز صدفی است که به دلیل رگه‌های خونی که در آن وجود دارد به…