آخرین عناوینآشپزخانهدستور پخت غذا

تهیه کوفته یزدی

مواد لازم

آرد نخود                ۱/۲ پیمانه
پیاز متوسط            ۱ عدد
گوشت چرخ کرده     ۲۵۰ گرم
لیمو عمانی           ۱ قاشق غذا خوری
برنج خیس خورده     ۱/۴ پیمانه
تکه چربی مقدار خیلی کم
نمک و ادویه به میزان لازم

طرز تهیه

۱- ابتدا پیاز خام و چربی را در آسیاب و مخلوط کن فشاری با کمی زرد چوبه و آب چرخ کنید و نمک و فلفل اضافه کنید.

۲- گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل مزه دار کنید و روی گوشت یک دوم پیمانه آرد نخود خام اضافه کنید و ورز دهید. سپس برنج خیس شده را اضافه کنید و ورز دهید تا مواد خوب مخلوط شود و از ظرف جدا شوند.

۳- برای اینکه مطمئن شوید مواد برای کوفته آماده شده است باید کل موادی را که ورز داده اید با یک دست از ظرف جدا کنید و وارونه کنید اگر مواد نیفتاد برای قلقلی کردن آماده است.

۴- سپس به اندازه حجم یک گردو از مواد جدا کنید و قلقلی کنید.

۵- سس کوفته را که با چربی دنبه و پیاز چرخ کرده در مرحله یک آماده کردید در آب جوش بریزید و پس از جوش آمدن، کوفته های قلقلی را به آن اضافه و زیر حرارت را کم کنید.

۶- وقتی که مطمئن شدید گوشت پخته شده است کمی لیمو عمانی پودر شده به آب کوفته اضافه کنید.

برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن