آخرین عناوینآشپزخانهدستور پخت غذا

تهیه ته چین اسفناج

مواد لازم

ماست پر چرب   ۱ پیمانه
تخم مرغ           ۱ عدد
مرغ                 ۴۰۰ گرم
زعفران             ۱/۲ فنجان
اسفناج             ۵۰۰ گرم
پیاز                  ۱ عدد
رب گوجه فرنگی      ۱ قاشق غذا خوری
نمک به میزان لازم
زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه

۱- ۲ ساعت قبل از شروع کار برنج را با نمک خیس کنید. سپس مرغ را همراه با پیاز ، فلفل ،زردچوبه ، فلفل و کمی پودر سیر آب پز کنید.

۲- برنج را در آب جوش بریزید و بپزید(نباید برنج نرم شود) سپس برنج را آب کش کنید و در ۲ ظرف تقسیم کنید.

۳- اسفناج را خرد کرده و در قابلمه بریید و بدون آب کمی حرارت دهید. سپس کمی روغن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

۴- بعد تفت دادن اسفناج به آن رب اضافه کنید و به اندازه دلخواه فلفل و نمک اضافه کنید. و از روی حرارت بردارید. مرغ را که تا حدودی آب پز شده را سرخ کنید و پس از سرخ شدن اسفناج را به مرغ اضافه کنید.

۵- ماست و زعفران را با هم مخلوط کنید وبه یکی از برنج ها اضافه کنید. سپس تخم مرغ را بشکنید و به قسمت دوم برنج اضافه کنید.

۶- در قابلمه کمی روغن بریزید و در مرحله اول برنجی را که با ماست و زعفران مخلوط کردید بریزید و روی آن سسی که با اسفناج درست کردید و بعد از آن مرغ هارا اضاف کنید.

۷- سپس روی مرغ ها برنج دوم که با تخم مرغ مخلوط کردید رو اضافه کنید و به مدت ۱ ساعت روی حرارت کم قرار دهید تا ته ته چین اسفناج  شما پخته و آماده سرو شود.

برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن