آخرین عناوینآشپزخانهدستور پخت غذا

تهیه ته چین بوقلمون

مواد لازم

برنج                   ۴ پیمانه
ماست چکیده     ۱۰۰ گرم
ماست معمولی  ۱ پیمانه
دارچین               ۱ قاشق مربا خوری
زرده تخم مرغ      ۲ عدد
زعفران به میزان لازم
روغن به میزان لازم
گوشت بوقلمون به میزان دلخواه

طرز تهیه

۱- ابتدا برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید .سپس بوقلمون را با پیاز و ادویه بپزید . سپس برنج را در آب چوش بریزید تا نرم شود.

۲- یک پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس زرشک را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. سپس زرده تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بریزید و هم بزنید و ماست چکیده و مقداری زعفران به آن اضافه کنید. سپس از برنج به مقدار ۲ کفگیر را با ماست و تخم مرغ اضافه کنید.

۳- در قابلمه مقداری روغن بریزید و برنج را اضافه کنید سپس بوقلمون را بریزید و روی بوقلمون مخلوط برنج و تخم مرغ و ماست را بریزید وکمی فشرده کنید و اجازه دهید برنج با حرارت کم به مدت  ساعت دم بکشد . سپس ته چین بوقلمون  شما آماده سرو می باشد.

برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن