آخرین عناوینآشپزخانهدستور پخت غذا

تهیه توپک خرمایی

مواد لازم جهت تهیه توپک خرمایی

خرما                 ۱ کاسه
کره آب شده       ۳ قاشق غذا خوری
پودر دارچین        ۳ قاشق مربا خوری
گردو آسیاب شده به مقدار لازم
کنجد به مقدار لازم
مغز تخمه آفتاب گردان به میزان لازم

طرز تهیه

۱- هسته خرما ها را جدا کنید. و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پودر دارچین و کره رو اضاف کنید و با پشت قاشق ورز دهید. زمانی که حالت خمیری پیدا کرد از روی حرارت بردارید. و منتظر بمانید تا سرد شود.
 * اگر زیاد سفت بود می توانید۱ الی ۲ قاشق غذاخوری آب جوش اضافه کنید. *

۲- دست های خود را با روغن کمی چرب کنبد و به اندازه یک گردو از مواد بردارید و مخلوط گردوی آسیاب شده ، کنجد ومغز آفتاب گردان بغلتانید. سپس چند دقیقه ای در یخچال قرار دهید تا آماده شود.

برچسب ها

نوشته های مشابه