آخرین عناوینآشپزخانهدستور پخت غذا

تهیه جواهر پلو

مواد لازم

فیله مرغ       ۵۰۰ گرم
کره                ۱۵۰ گرم
خلال پوست پرتقال      ۲ پیمانه
خلال پسته    ۱ پیمانه
خلال بادام     ۱ پیمانه
پیاز                ۱ عدد
شکر              ۱ قاشق چایخوری
زرشک           ۱/۲ پیمانه
زعفران           ۲ قاشق چایخوری
فلفل و نمک به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه

۱- جهت تهیه جواهر پلو مانند سایر پلو ها برنج را به مرحله آبکشی برسانید. سپس در ظرفی دیگر کمی روغن بریزید و پیاز را تفت دهید سپس مرغ و بقیه ادویه ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید. پس از کمی تفت خوردن گوشت به آن آب اضافه کنید تا آب پز شود.

۲- زرشک را با آب سرد بشویید  و آبکش کنید.در طرفی تفت دهید و پس از تفت دادن زعفران را به زرشک اضافه کنید.

۳- در طرفی دیگر روغن بریزید و خلال پرتقال را همراه با خلال بادام تفت دهید.

۴- برنج را آب کش کنید. کف قابلمه روغن بریزید و کمی برنج بریزید و مرغ را روی برنج قرار دهید. سپس بقیه برنج را بریزید و و نصف خلال بادام و پرتقال را روی آن بریزید. سپس ۱۰ دقیقه قبل از برداشتن برنج خلال پسته را همراه با کره در فویل قرار دهید وروی برنج قرار دهید تا نرم شود.

برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن