آخرین عناوینتهیه انواع دسردسرها

تهیه دست پیچ خرما رمضان

مواد لازم

زرده تخم مرغ  ۱ عدد
پودر شکر        ۴۰ گرم
کره                 ۱۲۵ گرم
شیر                ۱/۴ پیمانه
آرد                  ۲۲۰ گرم
خرما               ۱۵۰ گرم
گردو              ۳۰ گرم
اسانس وانیل   ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه

۱- كره و پودر شكر را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه زرده‌ی تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید.

۲- سپس شیر  وآرد را به آن اضافه کنید. هسته خرما را در آورید و یک تکه مغز گردو در  آن بگذارید. سپس مقداری از خمیر را روی خرما بپیچید و با فاصله در سینی فر قرار دهید.

۳- کمی شیر و زرده تخم مرغ بمالید و در فر با دمای ۱۲۰ درجه سانتی گرا به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا دست پیچ خرما آماده سرو شود.

برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن