آخرین عناوینتهیه انواع دسردسرها

تهیه دسر مرنگ

مواد لازم جهت تهیه دسر مرنگ

خامه                ۳۰۰ میلی لیتر
مرنگ                ۴ تکه
تخم مرغ           ۴ عدد
چوب دارچین    ۱ عدد
پودر وانیل        ۲ قاشق چای خوری
شکر دانه ریز  ۱/۲ پیمانه
گیلاس بدون هسته         ۳۰۰ گرم

طرز تهیه

۱- شکر و ۱/۲ پیمانه آب گرم را در ظرفی روی حرارت ملایم با هم ترکیب نمایید و آنها را هم بزنید تا کاملاً شکر در آب حل شود. شعله را زیادتر کنید و اجازه دهید تا محلول بدون اینکه آن را هم بزنید به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود حرارت ببیند.
۲- وانیل، دارچین و گیلاس‮ها را اضافه کنید. شعله را زیادتر کنید و به مدت ۱ دقیقه آن را حرارت دهید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و چوب دارچین را بیرون آورده و اجازه دهید تا مخلوط به طور کامل خنک شود.
۳- ۴ تکه مرنگ را  آماده کنید، سپس آن را به تکه های درشت خرد کنید.خامه و مرنگ را در کاسه‮ای با هم مخلوط کنید و کمی از این مخلوط را در ظرف‮های سرو بریزید و بعد نیمی از مخلوط گیلاس را روی آن بریزید و دوباره این کار را با مخلوط خامه و بعد مخلوط گیلاس تکرار کنید.
برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن