آخرین عناوینتهیه انواع دسردسرها

دسر پرتقالی مکزیکی

آموزش تهیه دسر پرتقالی مکزیکی مخصوص کاربران میرو

مواد لازم

  • پنیر خامه ای                                           ۱۱۰ گرم
  • تخم مرغ                                                ۴ عدد
  • زرذه تخم مرغ                                          ۳ عدد
  • شیر                                                     ۴۰۰ گرم
  • شیر تغلیظ شده                                       ۳۵۰ گرم
  • مارمالاد پرتقال                                         ۱/۳ پیمانه
  • پرتقال                                                   ۱ عدد
  • پودر قند                                                 به میزان لازم
  • وانیل                                                     ۱ قاشق چایخوری
  • نمک                                                      به میزان لازم
طرز تهیه دسر پرتقالی مکزیکی 

۱- فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید

۲- پنیر خامه ای را هم زده و تخم مرغ و زرده تخم تخم مرغ را به آن اضاف کنید.  وشیر و شیر تغلیظ شده وانیل و نمک  را اضاف کنید و همچنان هم بزنید.

۳- مواد را در قالب بریزید و قالب ها  را در تابه که کمی آب جوش در خود دارد بچینید و در فر به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید. تا سطحشان طلایی شود و وقتی به آنها چاقو میزنید نچسبد . سپس از فر خارج کنید و به مدت ۲ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

۴- برای سرو روی آن ها مارمالاد پرتقال و خود پرتقال قرار دهید ودر صورت تمایل می توانید از پودر قند هم استفاده کنید

برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن