آخرین عناوینرژیم غذاییسلامت

تهیه سالاد تاکو کلاسیک

مواد لازم

گوشت چرخ کرده بوقلمون
روغن        ۳۵۰ گرم

پیاز           ۱ عدد
سیر         ۱ عدد
نان تورتیلا گندم    ۴ عدد
گوجه فرنگی        ۲۵۰ گرم
سرکه سیب        ۱ قاشق غذا خوری
کاهو ریز شده      ۴ پیمانه
پنیر چدار             ۱/۴ پیمانه
پیازچه                ۱/۴ پیمانه
گوجه گیلاسی    ۱۲ عدد
پودر زیره             ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل قرمز          ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه

۱- ابتدا تورتیلا را آماده کنید برای این کار نان تورتیلا را در فویل بپیچید و به مدت ۱۰ دقیق در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید. سپس یک قالب شبیه کاسه را چرب کنید و تورتیلا را جداگانه درون ظرف فشار دهید و پس از این کار دوباره در فر به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار دهید تا طلایی شوند.
۲- در تابه گوشت چرخ‌کرده بوقلمون، پیاز و سیر را تفت دهید تا طلایی شوند. سس گوجه‌فرنگی، سرکه، زیره سبز و فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون تابه بریزید و بگذارید تا بجوشند.
۳- تورتیلاها را درون بشقاب بچینید. داخل آنها کاهوی خرد شده بریزید. مخلوط گوشت را اضافه کنید. روی آنها پنیر و فلفل بپاشید. اکنون سالاد تاکو کلاسیک  شما آماده سرو میباشد.
برچسب ها

نوشته های مشابه