آخرین عناوینرژیم غذاییسلامت

تهیه سالاد سبزیجات با سس مخصوص

مواد لازم

فیله ماهی کولی       ۱۰ عدد
روغن زیتون      ۱۸۰ میلی لیتر
شیر                 ۳۰۰ میلی لیتر
چغندر              ۳ عدد
ساقه کرفس   ۳ عدد
گل کلم            ۱ بوته
هویج               ۳ عدد
پیاز رازیانه       ۱ عدد
سیر                ۶ حبه
یرکه انگور       ۳ قاشق غذا خوری
تربچه ریز        ۵ عدد

طرز تهیه سالاد سبزیجات با سس مخصوص

۱- ابتدا هویج و چغندر را به صورت ورقه نازک در بیاورید. بوته گل کلم و پیاز رازیانه را خرد کنید. و کرفس و برگ های آن را به صورت جداگانه خرد کنید.

۲- فیله ماهی را از چند ساعت قبل در روغن بخوابانید. سپس برای تهیه سس ، سیر و فیله ماهی و شیر را در ظرفی روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیایند. سپس حرارت را کم کنید تا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد و سیر نرم شود.

۳- با گوشت کوب سس را یک دست کنید و سرکه و روغن زیتون را به آن اضاف کنید. سپس سس را روی مواد بریزید و میل نمایید.

برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن