آخرین عناوینرژیم غذاییسلامت

تهیه سالاد مکزیکی

مواد لازم

لوبیا سبز             ۹۰ گرم
لوبیا سبز             ۳۰۰ گرم
کنسرو ذرت         ۱ قوطی
فلفل دلمه قرمز    ۱ عدد
فلفل دلمه سبز    ۱ عدد
خیار                   ۲ عدد
گوجه فرنگی       ۳ عدد
پیاز قرمز             ۱ عدد
فلفل سبز           ۳ عدد
سیر                    ۲ حبه
گشنیز                ۳ قاشق غذا خوری
زیره سبز             ۲ قاشق چایخوری
سرکه بالزامیک   ۱/۳ پیمانه
روغن زیتون         ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه

۱- لوبیا را آب پز کنید و پس از آن آبکش کنید. سپس با ذرت ، فلفل دلمه ، گوجه فرنگی و خیار در یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید.

۲- جهت تهیه سس این سالاد پیاز ، فلفل سبز ، سیر ، گشنیز ، زیره ، سرکه و روغن زیتون را در یک کاسه مخلوط کنید و به میزان دلخواه هم میتوانید نمک اضافه کنید.

۳- سس را به میزان دلخواه روی سالاد بریزید و پس از گذشت ۱ ساعت سالاد مکزیکی شما آماده سرو می باشد.

برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن