آخرین عناوینآشپزخانهدستور پخت غذا

تهیه ساندویچ روگن

مواد لازم

نان روگن          ۴ عدد
سینه مرغ       ۷۰۰ گرم
فلفل دلمه       ۱/۴ لیوان 
نخود فرنگی     ۱/۲ لیوان
آب لیمو           ۲ قاشق غذا خوری
سس مایونز     ۲ قاشق غذا خوری
ژامبون گوشت تنوری    ۴ ورق
کره          ۵۰ گرم
پنیر تست  ۴ ورقه
هویج        ۱ عدد
ساقه کرفس  ۱ عدد
زعفران به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم

طرز تهیه

۱- مرغ را به ۲ تکه تقسیم کنید سپس با هویج ، کرفس و زعفران و  آب را اضافه کنید تا مرغ بپزد.

۲- کف هر نان کمی کره بمالید و روی آن یک ورق پنیر و ژامبون قرار دهید سپس یک برش از مرغ را روی ژامبون قرار دهید.

۳- بقیه تکه های مرغ را با سس ، فلفل دلمه ، نخود فرنگی و آب لیمو مخلوط کنید وروی مرغ قرار دهید. اکنون ساندویچ روگن شما آماده سرو می باشد.

برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن