آخرین عناوینآشپزخانهدستور پخت غذا

تهیه سس یونانی

مواد لازم جهت تهیه سس یونانی

سیر                ۸ حبه
عسل                ۶ قاشق سوپ خوری
ادویه یونانی       ۱ قاشق سوپ خوری
دانه خردل          ۴ قاشق غذاخوری
پوست لیمو ترش  ۳ قاشق غذا خوری
روغن مایع        ۳۰۰ میلی لیتر
آب لیمو            ۱۰۰ میلی لیتر
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه

ابتدا سیر را در دستگاه غذا ساز بریزید تا پوره شود. سپس عسل ، ادویه یونانی ، دانه خردل ، پوست لیمو رنده شده  ، آب لیو و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوظ شوند. 

۲- در حین هم زدن به تذریج روغن مایع را به مواد اضافه کنید.

برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن