آخرین عناوینآشپزخانهدستور پخت غذا

تهیه سوپ جو و ماش

مواد لازم

ماش     ۱/۲ لیوان
جو        ۱/۲ لیوان
برنج      ۱/۴ لیوان
هویج    ۲ عدد
شیر     ۱ لیوان
عصاره مرغ         ۴ قاشق غذا خوری
جعفری     ۴ قاشق غذا خوری
آب لیمو به میزان لازم

طرز تهیه

۱- ابتدا ماش و جو را از یک ساعت قبل خیس کنید. سپس با برنج در قابلمه بریزید و ۷ لیوان آب اضافه کنید و با حرارت ملایم مواد را نیم پز کنید.

۲- هویج رارنده درشت کنید و همراه با عصاره مرغ به مواد مرحله ۱ اضافه کنید و پس از این که مواد پخته شدند شیر را در ظرفی جداگانه به جوش آورید سپس به سوپ اضافه کنید. و منتظر بمانید تا سوپ جو و ماش جا افتد. چند دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت جعفری و به میزان دلخواه فلفل و نمک اضافه کنید.

برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن