آخرین عناوینآشپزخانهمعرفی غذاها

تهیه سویا سس

مواد لازم

آرد سفید     ۲۴ قاشق غذا خوری
لوبیا سویا    ۴۵۰ گرم
نمک           ۱۶ قاشق غذا خوری
آب             ۱ گالن

طرز تهیه

۱- ابتدا لوبیا  را در قابلمه بریزید و با ۳ پیمانه آب بجوشانید. زمانی که آب به جوش آمد حرارت را کم کنید و به مدت حدودا ۹۰ دقیقه بپزند. سپس در غذا ساز بریزید تا به شکل خمیر یا پوره در آیند.

۲- پوره را در ظرفی با آرد مخلوط کنید. سپس خمیر را به قطعات ۳ سانتی برش بزنید سپس روی دستمال مرطوب قرار دهید و روی آن هم دستمال مرطوب قرار دهید سپس یک لایه سلفون روی آن بکشید تا هوا جریان نداشته باشد.

۳- بسته های سلفون را در جایی خشک و تاریک به مدت یک هفته نگه دارید. پس از گذشت یک هفته سلفون را باز کنید و  تکه های خمیر را زیر نور خورشید قرار دهید تا خشک شوند.

۴- در ظرفی آب و نمک را با هم مخلوط کنید و تکه های خمیر را در آن بیندازید. این کار ۶ ماه زمان می برد و طی این ۶ ماه باید هر روز روی ۱ بار با قاشق چوبی مواد را هم بزنید تا پس از گذشت ۶ ماه سویا سس شما آماده شود.

برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن