آخرین عناوینآشپزخانهدستور پخت غذا

تهیه شامی رشتی

مواد لازم

گوشت بدون چربی گوسفند         ۴۰۰ گرم
لپه                  ۴۰ گرم
تخم مرغ           ۵ عدد
پیاز                  ۲ عدد
زردچوبه            ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

۱- ابتدا گوشت را قطعه قطعه کنید. سپس پیاز را خرد کنید و همراه با زرد چوبه و دو لیوان آب گوشت را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید.

۲- لپه را پاک کنید و در آب بریزید تا خیس شود بعد از این که گوشت پخنه شد له ها را به گوشت اضاف کنید. تا زمانی که آب دارد روی حرارت قرار دارید و بعد از این که آب آن تما شد از روی حرارات بردارید تا سرد شوند و پس از سرد شدن موتد را چرخ کنید.

۳- تخم مرغ ها بشکنید و در گوشت و لپه چرخ کرده مخلوط کنید. سپس نمک و فلفل را به آن اضاف کنید. و به شکل گلوله در آورید. گلوله ها را در ماهی تابه در روغن سرخ کنید.

می توانید با گوجه فرنگی و زیتون هم این غذا را تزیین کنید.

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن