تهیه شکر پلو شیرازی

تهیه شکر پلو شیرازی

مواد لازم

شکر      ۲ پیمانه
آب         ۱ پیمانه
برنج       ۴ پیمانه
گلاب      ۱ پیمانه
روغن مایع   ۳ قاشق سوپ خوری
کره            ۵۰ گرم
زعفران       ۱/۴ پیمانه
نارنگی به مقدار لازم
خلال بادام و پسته به مقدار لازم

طرز تهیه

۱- بهتر است که برنج را با ۲ قاشق نمک از شب قبل خیس کنید. سپس آبکش کنید و در آب جوش بریزید.
۲- کمی روغن در قابلمه بریزید و برنج را به مدت ۲۰ دقیقه دم کنید. در این مدت زمان باید آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملا در آب حل شود و کمی غلیظ شود. در ادامه هم محلول زعفران ،روغن مایع و گلاب را اضافه کنید. پس از کمی جوشیدن از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
۳- سپس برنج را آبکش کنید و آبکش را داخل ظرف گودی قرار دهید. شربت را آرام آرام به برنج اضافه کرده و با کفگیر، برنج را زیر و رو کنید.
۴-  مازاد شربتی که از آبکش خارج می‌شود را طی ۲ مرحله به برنج اضافه کنید. زمانی شکر پلو را دم می‌کنید بعد از یک ربع مقداری از شربت مازاد را اضافه کرده و با کفگیر زیر و رو کنید. دوباره بعد از یک ربع، مابقی شربت را تا آخر اضافه کنید
۵- کره را به قطعات کوچک برش زده و روی برنج بگذارید و برنج را یک ربع دیگر دم کنید. در انتها پلو را با خلال بادام، پسته و نارنگی تزئین کنید.

یک پیشنهاد برای شما: