آخرین عناوینآشپزخانهمعرفی غذاها

مرغ تاباکا یکی دیگر از غذا های خوشمزه روسیه

اگر طعم مرغ سوخاری را می چسندید پس حتما مرغ تاباکا را دوست خواهی داشت.

برای تهیه ی این غذا داخل یک مرغ را خالی کرده و پس از پختن شدن سرخ می کنند.

برای تهیه مرغ تاباکا پس از این که مرغ خوب پخته و سرخ شد به صورت پروانه ای (از قسمت پایینی سینه برش خورده) باز شده و دوباره ی سرخ می شود، بعضی از آشپزان در این مرحله به مرغ، تخم مرغ و پودر سوخاری نیز اضافه می کنند تا گوشت مرغ تُردتر شود.

 عده زیادیبر این باورند که این غذا متعلق به گرجستان است. اما بیشتر در روسیه سرو می شود.

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن