آخرین عناوینآشپزخانهدستور پخت غذا

تهیه نان ترتیلا

مواد لازم

آب گرم    ۱ لیوان
آرد           ۳ لیوان
روغن      ۱/۳ لیوان
بکینگ پودر  ۱/۲ قاشق غذا خوری
نمک           ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه

۱- آرد ، نمک و بیکینگ پودر را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. سپس وسط آرد را گود کنید و روغن را در آن بریزید. از اطراف به تدریج  مواد را مخلوط کنید تا بافتی مانند خرده نان پیدا کند. سپس آب گرم را به تدریج اضافه کنید.

۳- مواد را مخلوط کنید و ورز دهید تا زمانی که دیگر خمیر به دست نچسبد.  خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید و روی ظرف را با نایلون بپوشانید و ۱ ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم خمیر بیشتر شود.

۵- خمیر را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید و خمیر ها را به قطر ۱۰ سانتی متر پهن کنید. سپس ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید.

۶- پس از اینکه داغ شد خمیر را داخل ماهیتابه بگذارید کمی صبر کنید تا خمیر شروع به حباب زدن کند سپس برگردانید تا ظرف دیگر نان نیز بپزد. تا نان ترتیلا شما آماده شود.

برچسب ها

نوشته های مشابه