آخرین عناوینآشپزخانهدستور پخت غذا

تهیه نان رول دارچینی

مواد لازم

مخمر        ۱ قاشق غذا خوری
آب گرم      ۱/۴ پیمانه
شکر         ۲ قاشق غذا خوری
روغن        ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ     نصف ۱ عدد
آرد            ۴۵۰ گرم
شیر         ۱ پیمانه

بکینگ پودر    ۱/۲ قاشق غذا خوری

مواد لازم جهت داخل نان

کره            ۲ قاشق غذا خوری
دارچین      ۴ قاشق چایخوری
شکر قهوه ای    ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه

۱-  شیر را داخل شیرجوش گرم کنید زمانیکه اطراف ظرف حباب درست شد کافیست مرتب هم بزنید تا شیر ته نگیرد بعد بگذارید شیر ولرم شود.

۲- مخمر را در آب گرم حل کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند تا عمل آید. در کاسه ای شیر ولرم و شکر و روغن و نمک و بیکینگ پودر و تخم مرغ و ۲ پیمانه از آرد را مخلوط کنید تا خمیر روان و اسموتی درست بشود بعد باقیمانده آرد را اضافه کنید.

۳- خمیر را با سرعت پایین همزن بزنید تا الاستیکی شود اگر همزن ندارید این قسمت را با دست انجام دهید و خمیر را ورز دهید.

۴- خمیر درست شده را در ظرفی که چرب کرده اید بگذارید و روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در جای گرم قرار دهید.

۵ – بعد از یک تا دو ساعت حجم خمیر دو برابر میشود. فر را با درجه حرارت ۱۷۵درجه سانتیگراد روشن کنید.

۶- خمیر را در سطح آرد پاشی شده باز کنید به صورت یک مستطیل به طول ۲۶ سانتیمتر و با چاقو کره نرم شده را روی خمیر بمالید و رویش دارچین و شکر بپاشید.

۷- نوارهایی به عرض ۲٫۵ سانتیمتر از خمیر برش بزنید. دو طرف هر نوار را رول کنید و با انگشت پایین خمیر را به شکل قلب در بیارید.داخل سینی فر چیده و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

نکته : زمان پخت بسته به ضخامت و طول و عرض خمیر که برش زدید متفاوت است پس لطفا بعد از ۱۵ دقیقه مرتب فر را چک کنید.
برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن