آخرین عناوینتهیه انواع دسردسرها

تهیه پودینگ قهوه ایرلندی

مواد لازم جهت تهیه پودینگ قهوه ایرلندی

شکر قهوه ای          ۴ قاشق غذا خوری
خامه سنگین           ۲ فنجان
پودر اسپرسو           ۱ قاشق غذا خوری
خامه برای روی پودینگ    ۱ فنجان
نشاسته ذرت         ۲ قاشق غذا خوری
نمک به میزان لازم

طرز تهیه

۱- نشاسته ذرت ، شکر  و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس خامه سنگین را اضافه کنید و روی حرارت بخار آب با هم زن هم بزنید تا نرم و غلیظ شود.

۲- خامه را از روی حرارت بردارید و پودر اسپرسو را را اضافه کنید. سپس پودینگ را به اندازه ی دلخواه در ظرف  یا لیوان بریزید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

۳- برای تهیه روی پودینگ خامه را هم بزنید و در حین هم زدن ۲ قاشق شکر را به تدریج به آن اضافه کنید و به میزان خیلی کم پودر اسپرسو به آن اضاف کنید.  سپس با خامه روی پودیمگ را تزیین کنید

برچسب ها

نوشته های مشابه