آخرین عناوینآشپزخانهدستور پخت غذا

تهیه کبه سیب زمینی ویژه ماه مبارک رمضان

مواد لازم

روغن مایع     ۲ قاشق غذا خوری
گردو             ۲ قاشق غذا خوری
پودر سوخاری   ۴ قاشق غذا خوری
کره آب شده      ۴ قاشق غذا خوری
عصاره مرغ        ۲ عدد
تخم مرغ           ۱ عدد
گوشت چرخ کرده   ۴۰۰ گرم
پیاز                        ۲ عدد
سیب زمینی      ۱۴۰۰ گرم
فلفل و نمک به میزان لازم

طرز تهیه

۱- داخل ظرفی را با کره ذوب شده چرب کنید و روی آن ۲ قاشق غذا خوری پودر سوخاری بپاشید به طوری که سطح ظرف پوشیده باشد.
۲- سب زمینی را آب پز کنید و پس از آب پز کردن له کنید و سیب زمینی له شده را با تخم مرغ ، فلفل و نمک مخلوط کنید. سپس پیاز را تفت دهید و گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و حدود ۴ الی ۵ دقیقه تفت دهید. پس از گذشت این زمان گردو و عصاره مرغ را به گوشت اضافه کنید.
۳- نیمی از مخلوط سیب زمینی را در طرف بریزید وتمام گوشت را روی آن بریزید سپس بقیه سیب زمینی را روی گوشت بریزید وکمی پودر سوخاری روی آن بپاشید سپس بقیه کره ذوب شده را روی پودر سوخاری بریزید و در فر به مدت ۲۵ دقیقه در دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.
برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن