آخرین عناوینآشپزخانهدستور پخت غذا

تهیه کدوی پر شده با مرغ

مواد لازم

مرغ               ۳۰۰ گرم
گشنیز           ۱/۴ فنجان
پنیر چدار        ۱/۲ فنجان
پنیر مونتری جک      ۱/۲ فنجان
سس گوجه فرنگی    ۲ فنجان

طرز تهیه

۱-  ابتدا فر را با دمای  ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس کدو را ۲ قسمت کنید و روی آن روغن زیتون بمالید و در فر به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.
۲- مرغ را برش بزنید و در  پودر سوخاری قرار دهید و سرخ کنید . سپس کدو را خارج کنید و داخل آن را تا حدودی خالی کنید سپس سس بریزید و گوشت مرغ را روی آن قرار دهید و دوباره سس بریزید و با پنیر سطح آن را بپوشانیدو برای ۳ دقیقه در فر قرار دهید سپس می توانید کدوی پر شده با مرغ  را میل نمایید.
برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن